ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 801.11.61.061 (Αστική χρέωση) - 210.5158160
(0)
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο!

MENU

Στην εποχή που όλα μοιάζουν να έχουν χαθεί υπάρχει κάτι που είναι ό,τι πιο πολύτιμο διαθέτουμε. Ο ευατός μας. Δεν το έμαθα τώρα. Το κατάλαβα όταν διαχειρίστηκα "μετωπικές" που μόνο η ζωή ξέρει να δημιουργεί. Αυτές οι δυσάρεστες μετωπικές είναι που μ' έκαναν να καταλάβω ότι δεν υπάρχει τίποτα αυτονόητο και δεδομένο .Βρισκόμαστε εδώ σ' έναν χώρο που υπόσχεται ότι γνωρίζει τον τρόπο να βελτιωθούμε και πραγματοποιεί την υπόσχεση.

Καταρχήν αυτά που θα διαβάσετε είναι ένα απόσταγμα σοφίας που οφείλεται τόσο σε βιωματική έρευνα που ούτε 500#hastang  με μοντάζ δεν θα σώνανε , όσο και σε προσωπικές μαρτυρίες ανθρώπων – αντρών φίλων- που συνοδεύονταν από τσιγάρα και πολύ έως πάρα πολύ αλκοόλ.

Αυτή την φράση την έχω ακούσει εκατοντάδες φορές. Ω ΝΑΙ!!! Στην αρχή αφορούσε το κούρεμα. Νομίζω ότι γεννήθηκα για να  «φοράω» κοντά μαλλιά! Φυσικά έχω προσπαθήσει να ζήσω με «χαίτη», με «καρέ» και μια εποχή με... εξτένσιονς!!! (Νομίζω ότι εκείνη την περίοδο, πρέπει να ήμουνα εντελώς ανισσόροπη...)

Όλοι γύρω μου δείχνουν να ψάχνουν το συναίσθημα, το πρωτόγονο, το αληθινό, το ανεπιτήδευτο, το αφτιασίδωτο, το αλογόκριτο, το καθαρό, το παιδικό, και είναι τόσος ο φόβος και ο πανικός όταν συναντηθούν τυχαία μαζί του, που μπορεί, από το να τραπούν σε άτακτη φυγή, μέχρι να το πυροβολήσουν,

Το γράφω τώρα, που διαχειρίστηκα και τους δύο ρόλους... και της κόρης και της αγορομάνας.
Επειδή πολύ κουβέντα γίνεται για το πως μπορούμε να διαχειριστούμε την ζωή μας, την κρίση, τον άντρα, τον «έτσι», την κολλητή, την σπαστική διευθύντρια, την ανύπαντρη διευθύνουσα σύμβουλο, τον ευθυνόφοβο τμηματάρχη, τον σκύλο που μας έφερε στο σπίτι το παιδί μας, τον «απο πάνω » που προπονείται για ψάλτης, τον «ζήτουλα» στον δρόμο που δεν ξέρουμε και «αν αλήθεια λέει»..

Σελίδα 1 από 3

Medi Jeunesse Newsletter
Μάθε πριν απ΄όλους και μην χάνεις ευκαιρία, για τα νέα προϊόντα, προσφορές και υπηρεσίες

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Αθήνα : Ερμού 7 - 4ος όροφος
& Όθωνος 4 - 2ος όροφος
Πειραιάς : Βασ. Γεωργίου & Πραξιτέλους 137
2ος όροφος
Μαρούσι : Λ.Κηφισίας 58 & Δελφών
1ος όροφος
Περιστέρι : Αιμ. Βεάκη 23
Ισόγειο & 1ος όροφος
Θεσσαλονίκη : Τσιμισκή 43 - 6ος όροφος
Εμπορικό Κέντρο Πλατεία - Κτίριο Α
& Εγνατίας 138 ( Εντός Δ.Ε.Θ.)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Email:
Τηλέφωνα:
Ελλάδα: 801 11 61 061 (Αστική χρέωση) - 210.5158160
Κλήσεις Εξωτερικού: +30 693 2465000 
(Δευ-Παρ 10:00 - 18:00)