801.11.61.061
(Αστική χρέωση)
77.77.53.53
70.00.53.53 (Κύπρος)
(0)
 x 

Your shopping cart is empty!

MENU
medijeunesse-06.jpg

 • Δύο λόγια
  Η ομορφιά που στηρίζεται μόνο στον καλλωπισμό, θεωρείται αισθητική απάτη, που δεν διορθώνει τα φυσικά χαρακτηριστικά, αλλά απλά μεταβάλει την οπτική τους εντύπωση. Γι’ αυτό δεν αρκεί μόνον η τροποποίηση της οπτικής εντύπωσης, αλλά χρειάζεται η υποδομή, που εξασφαλίζει με επιστημονική ακρίβεια και ασφάλεια η Ιατρική Αισθητική.
  Η Ιατρική αισθητική είναι μία νέα επιστήμη που υπηρετεί γυναίκες, άνδρες και εφήβους και στοχεύει όχι μόνο στην αντιγήρανση του δέρματος, που αποτελεί τον καθρέπτη της σωματικής και ψυχικής υγείας του ανθρώπου, αλλά και στη διατήρηση του σώματος σε νεανική φόρμα διορθώνοντας σημαντικά την εμφάνιση του ανθρώπου σε συνδυασμό πάντοτε με έναν υγιή οργανισμό
  Ο πρώτος στόχος επιτυγχάνεται με την πρόληψη ως βασική αρχή της Κλασικής Ιατρικής με την εφαρμογή μεθόδων και προϊόντων της πλέον σύγχρονης βιοτεχνολογίας, που εξασφαλίζουν στο σώμα και στο δέρμα ειδικότερα νεανική δομή και εμφάνιση. Ο δεύτερος στόχος επιτυγχάνεται με την εφαρμογή μη χειρουργικών μεθόδων.
 • Η Ιατρική Αισθητική ΔΕΝ είναι πλαστική χειρουργική ΟΥΤΕ απλή αισθητική.
  Η αισθητική αποκατάσταση δεν είναι μόνο μια πράξη, αλλά σύνολο πράξεων που αλληλοσυμπληρώνονται σε ένα συνδυασμό θεραπειών ιδανικό για κάθε άτομο χωριστά. Νέα βιοτεχνολογικά επιτεύγματα με αιχμή δόρατος την κυτταροθεραπεία και τα Laser αποτελούν σήμερα την καινούργια διάσταση στην Ιατρική Αισθητική. Ρυτίδες και ραγάδες απαλείφονται. Πρόωρα γερασμένο πρόσωπο ανανεώνεται χωρίς εγχείρηση, κι δυσμορφίες λίπους αποκαθίστανται χωρίς λιποαναρρόφηση. Η παχυσαρκία δίνει τη θέση της σε ένα καλοσχηματισμένο σώμα, χωρίς χαλάρωση και κυτταρίτιδα στο δέρμα, ενώ τα προβλήματα της αποτρίχωσης και της φαλάκρας λύνονται οριστικά και ανώδυνα με τη χρήση των Laser και σύγχρονων τεχνικών από εξειδικευμένους ιατρούς στην αισθητική ιατρική.


 • Η Ιατρική Αισθητική σήμερα είναι πραγματικότητα όχι μύθος.
  Τα Διεθνή Κέντρα Ιατρικής Αισθητικής MEDI JEUNESSE , μοναδικός εκφραστής της σύγχρονης αντίληψης της ιατρικής αισθητικής στην Ελλάδα, από την ίδρυση τους το 1990 μέχρι σήμερα, λειτουργούν με πιστή λίθο την ιατρική κάλυψη και την εγγύηση του αποτελέσματος. Αποτελεί απαράβατο κανόνα ο σεβασμός στην λειτουργία του οργανισμού χωρίς παρενέργειες. Αντίθετα μάλιστα, πολλές θεραπείες της ιατρικής αισθητικής όχι μόνο αποκαθιστούν ατέλειες του προσώπου και του σώματος, αλλά και πριμοδοτούν την σύγχρονη ολιστική ιατρική όπου ψυχή και σώμα εναρμονίζονται σε ένα τέλειο συνδυασμό.

  Η φιλοδοξία των MEDI JEUNESSE στηρίζεται στο αξίωμα ότι η φροντίδα της υγείας και της ομορφιάς είναι βασική υποχρέωση κάθε ανθρώπου, οποιαδήποτε ηλικίας, καθόσον είναι καλύτερο να προλαμβάνεις παρά να θεραπεύεις.

  Ο άνθρωπος γεννιέται υγιής και ωραίος. Η γήρανση είναι μια αμετάκλητη βιολογική διαδικασία, η οποία όμως σήμερα με την εξέλιξη της ιατρικής και των μεθόδων αντιγήρανσης, μπορεί να επιβραδυνθεί σημαντικά.

  Μπορείτε να δώσετε ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ και ΝΙΑΤΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.

  Μπορείτε να παρεμβαίνετε στον χρόνο χωρίς επεμβάσεις. Τι χρειάζεται? H σωστή επιλογή!


 • Τα MEDI JEUNESSE αποτελούν τον μονόδρομο στην επιλογή σας. Γιατί;
  Διότι πρωτοπορούν στον μαραθώνιο της ομορφιάς με πρωτοποριακές θεραπείες, οι οποίες εφαρμόζονται από εξειδικευμένες ιατρικές ομάδες και έμπειρους αισθητικούς με την πλέον σύγχρονη και ολοκληρωμένη τεχνολογική υποδομή.

  Σήμα κατατεθέν των MEDI JEUNESSE είναι η εμπιστοσύνη και η αξιοπιστία στο αποτέλεσμα χωρίς ηχηρές και ψευδείς υποσχέσεις, αλλά με μόνιμες και εγγυημένες λύσεις σε οποιοδήποτε αισθητικό πρόβλημα.

Σωστά επιλέξατε!
Medi Jeunesse Newsletter
Μάθε πριν απ΄όλους και μην χάνεις ευκαιρία, για τα νέα προϊόντα, προσφορές και υπηρεσίες

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

ΑΘΗΝΑ
Όθωνος 4
Ερμού 7
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Βασ.Γεωργίου Α 17 & Πραξιτέλους 131 (εντός στοάς)
ΜΑΡΟΥΣΙ
Λ.Κηφισίας 58 & Δελφών
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Βασ. Αλεξάνδρου 14-20
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τσιμισκή 43 - Εμπορικό Κέντρο Πλατεία - Κτίριο Α
Εγνατίας 138 ( Εντός Δ.Ε.Θ.) – Προϊόντα MEDI JEUNESSE
XANIA
Μπόνιαλη 11-17 (εμπορικό κέντρο Ερμής)
ΚΥΠΡΟΣ
Λεμεσός: Λεωφόρος Γρίβα Διγενή 90 (1ος & 2ος όροφος)
Λευκωσία: Λ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ 48, 3ος και 4ος όροφος

Επικοινωνια

Email: hello@medijeunesse.gr

Τηλέφωνα
Ελλάδα
+30 801 11 61 061 (Αστική Χρέωση)
+30 210 51 58 160

Κύπρος
+357 77 77 53 53

Κλήσεις Εκτός Ελλάδας
+30 693 246 5000  (Δευτ - Παρ. 10:00 - 18:00)

logo

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ