Δεσμευόμαστε ότι τα στοιχεία σας δεν θα  χρησιμοποιηθούν,  για οποιοδήποτε σκοπό, εκτός αυτού  για τον οποίο υποβάλλονται και ποτέ χωρίς προηγούμενη έγγραφη έγκρισή σας.

 

Εμφύτευση Safe FUE & ΔΩΡΟ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΝΕΑ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΕΚΔΟΧΗ ΤΗΣ ΗΔΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ
Σας παρουσιάζουμε την απόλυτα επαναστατική μέθοδο. Η γνώση και η μακροχρόνια εμπειρία μας στην εμφύτευση μαλλιών, σε συνδυασμό με τις πιο εξελιγμένες τεχνικές στον συγκεκριμένο τομέα, έχει σαν αποτέλεσμα να εξελίσσουμε τις μεθόδους μας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για ΕΣΑΣ ώστε να καλύπτουμε τις δικές σας ανάγκες στην πιο προσιτή τιμή της αγοράς.

Συχνά το ξύρισμα της δότριας περιοχής αποτελούσε ανασταλτικό παράγοντα και πολλοί ενδιαφερόμενοι δεν αποφασίζαν να προχωρήσουν στη διαδικασία της εμφύτευσης σκεπτόμενοι την άμεση επάνοδο στις καθημερινές δραστηριότητές τους. Τώρα, στα Medi Jeunesse δεν χρειάζεται να ξέρει κανένας το «μυστικό» σας. Μονο εμείς και εσείς. 
Επίσης, μην ξεχνάτε ότι με την νέα επαναστατική μέθοδο Safe FUE επιτυγχάνεται ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ φυσικής γραμμής των μαλλιών που θα συμπληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

Γιατί τα Medi Jeunesse είναι πάντα δίπλα σας
ΕΜΕΙΣ και ΕΣΕΙΣ Η απόλυτη ΕΞΕΛΙΞΗ σε μια μοναδική σχέση ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ.

 

 

Για εμφύτευση μαλλιών, πρόγραμμα των θεραπειών που θα ακολουθήσετε, καθορίζεται κατόπιν της ιατρικής γνωμάτευσης του εξειδικευμένου προσωπικού μας και μπορεί να ποικίλει κατά περίπτωση και περιστατικό.

Με την εγγύηση και την αξιοπιστία των Medi Jeunesse, 25 χρόνια πρωτοπόροι και πρώτοι στον χώρο της εμφύτευσης!

 

 

Τιμή ΟΝLINE ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: 590€
 

Δεσμευόμαστε ότι τα στοιχεία σας δεν θα  χρησιμοποιηθούν,  για οποιοδήποτε σκοπό, εκτός αυτού  για τον οποίο υποβάλλονται και ποτέ χωρίς προηγούμενη έγγραφη έγκρισή σας.