Δεσμευόμαστε ότι τα στοιχεία σας δεν θα  χρησιμοποιηθούν,  για οποιοδήποτε σκοπό, εκτός αυτού  για τον οποίο υποβάλλονται και ποτέ χωρίς προηγούμενη έγγραφη έγκρισή σας.

Το Μέλλον στην Εμφύτευση μαλλιών

Η Μεταμόσχευση μαλλιών στις μέρες μας θεωρείται μια από τις ασφαλέστερες επεμβάσεις Αισθητικής Χειρουργικής. Μια επέμβαση που όμως δεν συγχωρεί κανένα τεχνικό λάθος. Όλα τα βήματα από τους εξειδικευμένους γιατρούς σε συνεργασία με το καταρτισμένο προσωπικό πρέπει να γίνουν τέλεια, χωρίς κανένα λάθος.

Η μέθοδος FUE είναι η πιο επιτυχημένη μέθοδος εμφύτευσης μαλλιών παγκοσμίως,  αφού ένας-ένας θύλακας μεταφέρεται χωρίς τομές και ράμματα.                                                                 

Τα τελευταία 10 χρόνια , στα Medi Jeunesse εξελίξαμε την μέθοδο , έγινε η διαδικασία πιο εύκολη , πιο γρήγορη, ΑΝΩΔΥΝΗ και το κυριότερο με μεγαλύτερη πύκνωση μαλλιών. Εφαρμόσαμε την αποκλειστική μας πατέντα, SAFE FUE με τεράστια επιτυχία και πολλές χιλιάδες φίλων μας, ανδρών και γυναικών απόκτησαν ξανά τα μαλλιά τους και μάλιστα αυτή την φορά για ΠΑΝΤΑ.

Σήμερα για ακόμη μια φορά πρωτοπορούμε και περήφανα παρουσιάζουμε την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ στην εμφύτευση μαλλιών, την ROBOTIC SAFE FUE.

Τα αποτελέσματα είναι συγκλονιστικά!

Τιμή ΟΝLINE ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: από 490€

H 30χρονη πείρα μας και η άρτια επιστημονική μας κατάρτιση συναντούν τη ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ και επιτυγχάνουν την ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ!

Ζήστε την εμπειρία της ROBOTIC SAFE FUE και αλλάξτε την εικόνα σας!

Εμπιστευτείτε τον ειδικό και πρωτοπόρο και τολμήστε!

  • Εξασφαλίστε το δωρεάν ραντεβού με τους γιατρούς μας. Το πρόγραμμα των θεραπειών που θα ακολουθήσετε για εμφύτευση μαλλιών, καθορίζεται κατόπιν της ιατρικής γνωμάτευσης του εξειδικευμένου προσωπικού μας και μπορεί να ποικίλει κατά περίπτωση και περιστατικό.
  • ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ πως στα Medi Jeunesse είμαστε οι μόνοι που δίνουμε γραπτή εγγύηση αποτελέσματος εφ’όρου ζωής!

 

  

Τιμή ΟΝLINE ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: από 490€

Δεσμευόμαστε ότι τα στοιχεία σας δεν θα  χρησιμοποιηθούν,  για οποιοδήποτε σκοπό, εκτός αυτού  για τον οποίο υποβάλλονται και ποτέ χωρίς προηγούμενη έγγραφη έγκρισή σας.