Τα Medi Jeunesse, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ, συγκέντρωσαν για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης , τα οφέλη 3 θεραπειών σε μια μόνο ΜΕΘΟΔΟ!!

1 μέθοδος = 3 κορυφαίες θεραπείες αναγέννησης, ανανέωσης & ενδυνάμωσης μαλλιών με άμεσα αποτελέσματα!

 

Η μαγική τριπλέτα κατά της τριχόπτωσης!

Μια μέθοδος  που απευθύνεται σε όλους, γυναίκες και άνδρες που βλέπουν τα μαλλιά τους να ακολουθούν τον νόμο της βαρύτητας!!

Συνδυάσαμε τις 3 μεγάλες δυνάμεις στην αντιμετώπισης της τριχόπτωσης : την οξυγονοθεραπεία, τα βλαστοκύτταρα και τη φωτοθεραπεία και σας εγγυόμαστε ότι θα αποκτήσετε υγιή, γεμάτα ζωή, δυνατά και πυκνά μαλλιά ΜΟΝΟ με 250€.

Και όλα αυτά ανώδυνα, χωρίς να χρειαστεί να απέχετε από τις δραστηριότητές σας, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε μια περιουσία!!

Πλέον η τριχόπτωση δεν είναι μόνο ανδρική υπόθεση. Αφορά και τις γυναίκες. Αφορά και τα 2 φύλα, όλων των ηλικιών.

Η κληρονομικότητα, το άγχος, οι ψυχολογικές διαταραχές, η μη ισορροπημένη διατροφή, η εποχικότητα αποτελούν μερικούς από τους λόγους που οι γυναίκες της σημερινής εποχής βλέπουν τα μαλλιά τους να χάνονται. Όπως επίσης μετά τον τοκετό, κατά την διάρκεια της εμμηνόπαυσης, εξαιτίας της ταλαιπωρίας από βαφές και προϊόντα styling, παρατεταμένης χρήσης πρόσθετων μαλλιών, όπως οι τρέσες , που σε αυτή την περίπτωση οι επιπτώσεις είναι πολύ σοβαρές αφού σχεδόν πάντα το αποτέλεσμα είναι η μόνιμη απώλεια τριχών.

Με τη συγκεκριμένη μέθοδο, όχι μόνο αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα της τριχόπτωσης αλλά αποκτούμε γερά, υγιή, λαμπερά και πυκνά-πλούσια μαλλιά!

MΟΝΟ με 250€

 

 

 Τα Medi Jeunesse, o ΗΓΕΤΗΣ στη μεταμόσχευση μαλλιών, με πάνω από 1000 εμφυτεύσεις ετησίως στο δυναμικό του, πρωτοπορεί για μια ακόμη φορά και βάζει τέλος στην απώλεια μαλλιών με μια συγκλονιστική προσφορά!

Με σεβασμό απέναντι σε όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε 30 χρόνια τώρα δημιουργήσαμε 1 νέα μέθοδο αντιμετώπισης για την απώλεια μαλλιών. Συνδυάσαμε τις 3 γιγάντιες δυνάμεις,  το οξυγόνο, τα βλαστοκύτταρα και το φως, βάζοντας φρένο στην τριχόπτωση!

Καλέστε τώρα & εξασφαλίστε το δωρεάν ραντεβού με το ιατρικό μας προσωπικό!

MΟΝΟ με 250€