body services

ULTRAWAVE
Βασίζεται στη χρήση μιας συσκευής υψηλής τεχνολογίας που διοχετεύει μέσω ηλεκτροδίων, ηλεκτρικούς παλμούς βιορυθμικής κυματομορφής οι οποίοι μιμούνται με καταπληκτική ακρίβεια τη βιοηλεκτρική ενέργεια του ίδιου του ανθρώπινου σώματος. Διεισδύουν στην επιδερμίδα, το συνδετικό ιστό, το λιπώδη ιστό το μυϊκό ιστό και στο κυκλοφοριακό και λεμφικό σύστημα. Άμεσα αποτελέσματα είναι η λεμφική αποσυμφόρηση και η επιδερμική τόνωση ενώ μετά από λίγες μόνο θεραπείες γίνεται ορατή και η απώλεια λίπους (με αισθητή μείωση πόντων) και η μυϊκή τόνωση.

LASERTHUNDER
Καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και αντιγήρανση με την δύναμη της τεχνολογίας. Με τη χρήση της πανίσχυρης αλλά εντελώς ανώδυνης δέσμης laser πετυχαίνουμε ένα μικρό θαύμα: ολοκληρωτική εξάλειψη της κυτταρίτιδας χωρίς κανένα πόνο, τραυματισμό ή χαλάρωση του δέρματος.

MEDILYSE
Η απόλυτη θεραπεία αδυνατίσματος. Αποτελεί την εφαρμογή της πιο αποτελεσματικής αρχής για την καταπολέμηση της παχυσαρκίας και κατά συνέπεια της κυτταρίτιδας: έντονη εφίδρωση με αποβολή τοξινών και κάψιμο λίπους. Με τη χρήση διαβαθμισμένων ιμάντων διαθερμίας που προγραμματίζονται και ελέγχονται από μια κεντρική συσκευή πετυχαίνουμε το ανώτερο επίπεδο εφίδρωσης στις περιοχές και τα σημεία που μας απασχολούν η και σε ολόκληρο το σώμα αν αυτό μας ενδιαφέρει. Μ” αυτό τον τρόπο προκαλούμε αποβολή τοξινών και κάψιμο λίπους. Αυτή είναι και η πιο αποτελεσματική μέθοδος για να χάσουμε βάρος. Παράλληλα εφαρμόζουμε λιποδιαλυτικά τζέλ τα οποία εισχωρούν από τους πόρους και εντείνουν το φαινόμενο της αποβολής τοξινών και λίπους. Με τις πρώτες κιόλας εφαρμογές η απώλεια πόντων και κιλών είναι παραπάνω από εμφανής.

VACUUM
Καταπολέμηση της κυτταρίτιδας με τον καλύτερο τρόπο. Με τη χρήση υπερσύγχρονης συσκευής διαβαθμισμένης υποπίεσης καταφέρνουμε να «σπάσουμε» το υποδόριο στρώμα της κυτταρίτιδας και στη συνέχεια αυτή να αποβληθεί με εντελώς φυσικό τρόπο από τον ίδιο τον οργανισμό. Με τις πρώτες κιόλας εφαρμογές, αλλάζει η υφή και η όψη της επιφάνειας του δέρματος, λειαίνει και γίνεται απαλή. Η κυτταρίτιδα εξαφανίζεται σταδιακά και δίνει τη θέση της σε ένα υγιές και καλοσχηματισμένο σώμα.

CARCIUM
Θεραπεία αδυνατίσματος και καταπολέμησης της κυτταρίτιδας βασισμένη στις ευεργετικές ιδιότητες του εκχυλίσματος αγκινάρας. Αφού προετοιμάσουμε την επιδερμίδα με ένα αποτελεσματικό πίλινγκ, έτσι ώστε να είναι απαλλαγμένη από οποιαδήποτε ξένα σώματα φράσουν τους πόρους, εφαρμόζουμε ορούς και καλλυντικά με βάση το εκχύλισμα αγκινάρας το οποίο είναι γνωστό για τις λιποδιαλυτικές του ιδιότητες. Στη συνέχεια με τη χρήση ειδικής θερμικής συσκευής, καταφέρνουμε δημιουργώντας τοπική υπεραιμία στις περιοχές που μας ενδιαφέρουν, να πετύχουμε μέγιστη διείσδυση των συστατικών στα κατώτερα στρώματα και σταδιακή απαλλαγή από την ανεπιθύμητη όψη της κυτταρίτιδας αλλά και από τα περιττά κιλά. Στοχεύουμε κατευθείαν στο υποδόριο λίπος και το εξαφανίζουμε.

BODY STAR
Δύο σε ένα. Καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και σύσφιξη μαζί. Για σας που επιδιώκετε γρήγορα και εμφανή αποτελέσματα, αυτή η θεραπεία είναι ότι καλύτερο. Με τη χρήση ειδικών ορών από εκχυλίσματα φράουλας (γνωστή για τις ευεργετικές της ιδιότητες στην κυκλοφορία και μικροκυκλοφορία του αίματος) η οποίοι προκαλούν διέγερση της απότοξινοτικής δραστηριότητας του ίδιου του οργανισμού, και με την παράλληλη χρήση ειδικής συσφυκτικής και λιποδιαλυτικής συσκευής καταφέρνουμε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να έχουμε καταπληκτικά αποτελέσματα καταπολεμώντας ολοκληρωτικά την κυτταρίτιδα και πετυχαίνοντας τη μέγιστη δυνατή σύσφιξη. Για μια εντυπωσιακή και γρήγορη βελτίωση στην εμφάνησή μας.

DERMOMASK
Η θαυματουργή μάσκα λάτεξ με την οποία πετυχαίνουμε την απόλυτη σύσφιξη. Η σύσφιξη είναι πολύ σημαντική για την τελική ολοκληρωμένη εικόνα ενός πραγματικά όμορφου σώματος. Είναι όμως και μια πολύ δύσκολη υπόθεση. Ακόμη και αν έχετε δοκιμάσει όλους τους άλλους τρόπους και έχουν αποτύχει, με τη συσφικτική μάσκα με βάση το λάτεξ το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό. Γιατί μια χαλαρή επιδερμίδα αδικεί την όποια προσπάθεια μπορεί να έχετε κάνει για μια καλά σχηματισμένη και αδύνατη σιλουέτα.

AQUAZEN
Οι «μαγικές» ιδιότητες των φυκιών στην υπηρεσία της ομορφιάς. Εφαρμογή με επιλεγμένες ποικιλίες από φύκια της μαύρης θάλασσας και άλλα, που διεγείρουν καθοριστικά τη λιποδιαλυτική λειτουργία του οργανισμού και προσφέρουν τα ανόργανα συστατικά και τα άλατα που χρειάζεται ακριβώς για να καταπολεμήσει την κυτταρίτιδα και να εξαφανίσει το περιττό λίπος. Αλλάζει την τελική μας όψη και της επιδερμίδας καταπολεμώντας την κυτταρίτιδα, και της σιλουέτας, αδυνατίζοντας.

FIRMING BODY
Η καλύτερη συσφικτική κρέμα συνδυασμένη με συσφικτική μάσκα σώματος λάτεξ. Για την απόλυτη σύσφιξη της οποιασδήποτε χαλαρωμένης επιδερμίδας. Συνίσταται μετά από αδυνάτισμα με απώλεια πόντων όπου αρκετά περιττά κιλά έχουν φύγει αλλά έχουν αφήσει μια χαλαρή και «κρεμασμένη» επιδερμίδα. Δίνουμε την πιο αποτελεσματική, πλέον, λύση στο πρόβλημα, χρησιμοποιόντας τα κατάλληλα συστατικά σε συνδυασμό με την εφαρμογή ειδικού προγράμματος σύσφιξης με την υπερσύγχρονη συσκευή μικρορευμάτων.

TOTAL EFFECT SYSTEM
Το γνωστό με έμφαση στη σύσφιξη, στο αδυνάτισμα και στην κυτταρίτιδα.

COLLAGEN BODYWAVE 42
Πραγματική έκρηξη κολλαγόνου για όλο το σώμα με την επίδραση του ευεργετικού κόκκινου φωτός. Για την αποκατάσταση της επιδερμίδας από τις πολλές ώρες έκθεσης στον ήλιο ή ακόμη περισσότερο από τις όποιες συνέπειες του sollarium μια συσκευή η οποία θα προκαλέσει κυριολεκτικά έκρηξη κολλαγόνου σε όλο το σώμα και το πρόσωπο. Το γνωστό με έμφαση στην κολλαγονογένεση και στην αντιγήρανση.

MEDIFORME
Πρόκειται για μία Μοναδικής Δυναμικής και Αποτελεσμάτων ξαπλωτή συσκευή, η οποία λειτουργεί στο σώμα με την ενέργεια του ερυθρού φωτός. Διεγείρει την κυκλοφορία και μικροκυκλοφορία του αίματος επιταχύνοντας εντυπωσιακά τη ροή του και μαζί της και τα αποτελέσματα οποιασδήποτε θεραπείας για την κυτταρίτιδα ή το αδυνάτισμα. Μία εντελώς ασφαλής και ανώδυνη θεραπεία που μόνο ευχάριστη αίσθηση έχει. Με το MEDIFORME έχουμε στην ουσία για πρώτη φορά μία ολοκληρωμένη θεραπεία επιτάχυνσης της διαδικασίας αδυνατίσματος και καταπολέμησης της κυτταρίτιδας.

ULTRAMEDIFORME
Ο συνδυασμός των δύο θεραπειών (ULTRAWAVE+MEDIFORME) που μπορεί να δώσει τα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα που έχουν παρατηρηθεί μέχρι τώρα από όλες τις συμβατικές θεραπείες που εφαρμόζονται. Σφικτό, αδύνατο, νεανικό κορμί και χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας με την εφαρμογή δύο αλληλοσυμπληρούμενων μηχανημάτων σε μία θεραπεία που εγγυώνται εντυπωσιακό και μόνιμο αποτέλεσμα.

FIRMING BREAST
Από τα σημαντικότερα στοιχεία της γυναικείας εμφάνισης είναι η το σχήμα του στήθους. Ένα σωστά «στημένο» και σφικτό στήθος μπορεί να φαίνεται όμορφο ανεξάρτητα από το μέγεθός του. Το μεγάλο ή κανονικό στήθος μπορεί να φαίνεται καλοστημένο η αντίστοιχα ένα μικρό στήθος μπορεί να φαίνεται καλοσχηματισμένο. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκει ένα στήθος, το σωστό στήσιμο, σφικτό και σφριγηλό είναι πλέον εφικτό και με συμβατικές μεθόδους (χωρίς χειρουργική επέμβαση). Με κατάλληλο συνδυασμό εφαρμογής συστατικών και μηχανημάτων πετυχαίνουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα εντυπωσιακά αποτελέσματα.