Ανακαλύψτε την OXY ENDODERMIA , το μυστικό των stars για ένα νεανικό πρόσωπο.

Μια σειρά από μικροσκοπικά rollers κάνει απαλό μασάζ στον συνδετικό ιστό ,διεγείροντας την μικροκυκλοφορία, προκαλώντας αλλαγές στο μεταβολισμό των αναγεννητικών κυττάρων. Την ίδια στιγμή το απαλό και ευχάριστο μασάζ διεγείρει την παραγωγή ινοβλαστών αυξάνοντας την ελαστικότητα του δέρματος και προοδευτικά μειώνει ρυτίδες και χαλάρωση του δέρματος.

Παλμικό ενεργό Οξυγόνο εμπλουτισμένο με ενεργούς παράγοντες.Η έγχυση καθαρού και εμπλουτισμένου οξυγόνου στην επιδερμίδα , μέσω ειδικής πίεσης και δοσολογίας , μεταφέρει τα φαρμακευτικά συστατικά στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος , αυξάνοντας την διεισδυτικότητα τους , κατά 200 % . Επιπλέον δημιουργεί αύξηση της οξυγόνωσης και της κυτταρικής δραστηριότητας.

Συνδυαστικές εφαρμογές ΟΞΥ ΕΝΔΟ ΔΕΡΜΙΑΣ με εξελιγμένα LASER και εξειδικευμένες θεραπείες Ιατρικής Αισθητικής αυξάνουν τη αποτελεσματικότητα και δίνουν σίγουρες λύσεις σε όλα τα προβλήματα στην επιδερμίδα του προσώπου όπως ρυτίδες ,ρυτίδες έκφρασης, χαλάρωση , αφυδάτωση , κηλίδες , ευρυαγγείες κ.α.