Οι ειδικοί των Medi Jeunesse μελέτησαν τους τρόπους που οι μεγάλες σταρς των γαλλικών καμπαρέ προετοίμαζαν το πρόσωπο και το σώμα τους έτσι ώστε ν‘αντέξουν στην διαρκή άσκηση και ταυτόχρονα να εξαφανίσουν κάθε σημάδι κόπωσης από ΤΟ πρόσωπο ΤΟΥΣ.

image new1

Η εξέλιξη της κοσμετικής ιατρικής σε συνδυασμό με την συνεχή έρευνα των ειδικών των κέντρων μας δίνει την δυνατότητα να παρουσιάσουμε ένα ελιξήριο αντιγήρανσης.

image 6 800 400

Με την εφαρμογή της συγκεκριμένης μεθόδου η οποία αφορά κάθε περιοχή που προδίδει την κούραση και την φθορά βλέπουμε τ'αποτελέσματα του εναλλακτικού lifting που σημαίνει:
'Αμεσα και ορατά αποτελέσματα σύσφιξης ιστών που διαρκούν, τόνωση και ενυδάτωση της επιδερμίδας που οφείλεται στο κοκτέιλ 72 διαφορετικών πρωτεϊνών, πολυβιταμινών και αντιοξειδοτικών που τοποθετούνται στο δέρμα εξαφανίζουν τα σημάδια του χρόνου, λειαίνουν, αναπλάθουν τους κατεστραμμένους ιστούς και χαρίζουν άμεσο αποτέλεσμα λάμψης και τέλειας σύσφιξης.

MOULIN ROUGE: Ένα ελιξήριο αντιγήρανσης, εναλλακτικό lifting, πρωτοποριακή θεραπεία με την εγγύηση αποτελέσματος των Medi Jeunesse.

Η συχνότητα των συνεδριών της συγκεκριμένης μεθόδου συναποφασίζεται από τον γιατρό και τον ενδιαφερόμενο και εξαρτάται από την ηλικία, τις φθορές που έχει υποστεί το πρόσωπο, ο λαιμός ή το μπούστο αλλά και τις προσδοκίες μας .