801.11.61.061 (Αστική χρέωση) - 210.5158160
Total 0,00 € (0)
 x 

Your shopping cart is empty!

Στην εποχή που όλα μοιάζουν να έχουν χαθεί υπάρχει κάτι που είναι ό,τι πιο πολύτιμο διαθέτουμε. Ο ευατός μας. Δεν το έμαθα τώρα. Το κατάλαβα όταν διαχειρίστηκα "μετωπικές" που μόνο η ζωή ξέρει να δημιουργεί. Αυτές οι δυσάρεστες μετωπικές είναι που μ' έκαναν να καταλάβω ότι δεν υπάρχει τίποτα αυτονόητο και δεδομένο .Βρισκόμαστε εδώ σ' έναν χώρο που υπόσχεται ότι γνωρίζει τον τρόπο να βελτιωθούμε και πραγματοποιεί την υπόσχεση.

Όλοι γύρω μου δείχνουν να ψάχνουν το συναίσθημα, το πρωτόγονο, το αληθινό, το ανεπιτήδευτο, το αφτιασίδωτο, το αλογόκριτο, το καθαρό, το παιδικό, και είναι τόσος ο φόβος και ο πανικός όταν συναντηθούν τυχαία μαζί του, που μπορεί, από το να τραπούν σε άτακτη φυγή, μέχρι να το πυροβολήσουν,

Καταρχήν αυτά που θα διαβάσετε είναι ένα απόσταγμα σοφίας που οφείλεται τόσο σε βιωματική έρευνα που ούτε 500#hastang  με μοντάζ δεν θα σώνανε , όσο και σε προσωπικές μαρτυρίες ανθρώπων – αντρών φίλων- που συνοδεύονταν από τσιγάρα και πολύ έως πάρα πολύ αλκοόλ.


Ε, τώρα πια μπορώ να γράψω χωρίς ενοχές. Στην ηλικία μου άλλωστε.. αχαχαχαχα!!! Γελάω γιατί όταν παρουσιαστές και παρουσιάστριες «ελαφρών ψυχαγωγικών προγραμμάτων» αναφέρονται σε ηλικίες γυναικών που έχουν περάσει τα – 40, διακρίνω στα μάτια τους, την φονική λάμψη που διέθετε το βλέμα του Τζακ Νίκολσον στην «ομίχλη».

Αυτή την φράση την έχω ακούσει εκατοντάδες φορές. Ω ΝΑΙ!!! Στην αρχή αφορούσε το κούρεμα. Νομίζω ότι γεννήθηκα για να  «φοράω» κοντά μαλλιά! Φυσικά έχω προσπαθήσει να ζήσω με «χαίτη», με «καρέ» και μια εποχή με... εξτένσιονς!!! (Νομίζω ότι εκείνη την περίοδο, πρέπει να ήμουνα εντελώς ανισσόροπη...)

Page 1 of 3

Medi Jeunesse Newsletter
Find out before everyone and do not miss an opportunity for new products, offers and services

STORES

Athens : Ermou 7 - 4th floor
& Othonos 4 - 2nd floor
Piraeus : Vas. Georgiou & Praxitelous 137
2nd floor
Marousi : L.Kifissias 58 & Selfon
1st floor
Peristeri : Aim. Veaki 23
Ground floor & 1st floor
Thessaloniki : Tsimiski 43 - 6th floor
Shopping Center Square - Building Α

Contact

Email:
Phones:
Greece: 801 11 61 061 (Regular cost) - 210.5158160
Out of Greece Calls: +30 693 2465000  (Mon - Fri 10:00 - 18:00)

 

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ