Διάγνωση τριχόπτωσης

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία 25 χρόνων στις θεραπείες μαλλιών και αλωπεκίας, μας έχουν αποδείξει πως η σωστή και αποτελεσματική θεραπεία προϋποθέτει μια εμπεριστατωμένη και λεπτομερή διάγνωση.
Η απώλεια τριχών οφείλεται σε διάφορους λόγους. Από την εποχιακή και άνευ σημασίας  τριχόπτωση, μέχρι την κληρονομική προδιάθεση και την τριχόπτωση λόγω παθολογικών αιτιών.
Κάποιες μορφές τριχόπτωσης  έχουν μόνο παροδικό χαρακτήρα και άλλες δημιουργούν σταθερή και μόνιμη αραίωση στην πυκνότητα των μαλλιών.
Κάποια άτομα χάνουν πολλά μαλλιά και κάποια λιγότερα,  κάποιοι τα χάνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα και σε νεαρή ηλικία  και κάποιοι αργά και σταθερά.
Έχουμε όλα  τα απαραίτητα επιστημονικά εργαλεία και όλες τις σύγχρονες θεραπείες για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, με εξατομικευμένες προτάσεις και συμβουλές ανάλογα με το περιστατικό.

Η επιστημονική διάγνωση για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης περιλαμβάνει:

  • Ιατρικό Ιστορικό
  • Ιστορικό Τριχόπτωσης
  • Πυκνομέτρηση, ονομάζουμε την διαδικασία μέτρησης της πυκνότητας των τριχών σε αραιωμένη και δότρια περιοχή ανά τετραγωνικό εκατοστό.
  • Τριχοριζόγραμμα, ονομάζουμε την επεξεργασία των αποτελεσμάτων από τον γιατρό της κλινικής μας και παρέχει ασφαλή πρόβλεψη για την πορεία και την εξέλιξη της τριχόπτωσης, καθώς επίσης μας δίνει ασφαλή συμπεράσματα για την θεραπεία που θα πρέπει να ακολουθηθεί.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ πως στα Medi Jeunesse είμαστε οι μόνοι που δίνουμε γραπτή εγγύηση αποτελέσματος εφ’ όρου ζωής!

Συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα και κερδίστε την ONLINE Προσφορά

Δεσμευόμαστε ότι τα στοιχεία σας δεν θα  χρησιμοποιηθούν,  για οποιοδήποτε σκοπό, εκτός αυτού  για τον οποίο υποβάλλονται και ποτέ χωρίς προηγούμενη έγγραφη έγκρισή σας.