Ιατρικός τουρισμός – Μεταμόσχευση μαλλιών

Στα Medi Jeunesse, εφαρμόζουμε εδώ και 25 χρόνια όλες τις διεθνώς αναγνωρισμένες μεθόδους πρόληψης και τεχνικές αποκατάστασης της αλωπεκίας.

Έχει αποδειχθεί πως υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός ενδιαφερόμενων από όλο τον κόσμο, οι όποιοι αναζητούν μέσω του διαδικτύου τις πιο προηγμένες ιατρικές υπηρεσίες αλλά και την οικονομικότερη λύση αναλογικά πάντα με το άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα των θεραπειών μας.

Όπως είναι φυσικό, οι πελάτες μας καταφθάνουν από όλες τις Ευρωπαϊκές πόλεις και όχι μόνο, συνδυάζοντας τον τουρισμό στην χώρα μας, με το υψηλό επίπεδο αποτελεσμάτων των Medi Jeunesse.

Για αυτό το λόγο παρέχουμε σε κάθε ιατρικό επισκέπτη, ένα πλήρες πακέτο το οποίο περιλαμβάνει προηγμένες ιατρικές υπηρεσίες ενώ παράλληλα υπάρχει η συνεργασία με επιλεγμένα ταξιδιωτικά γραφεία, προκειμένου οι επισκέπτες να απολαύσουν ιδιαίτερα VIP τουριστικά πακέτα, εφόσον το επιθυμούν.

Στόχος μας είναι η Ελλάδα να αποτελέσει έναν από τους πιο αξιόπιστους ιατρικούς προορισμούς για υψηλού επιπέδου αποτελέσματα στη μεταμόσχευση μαλλιών.

Τα μέχρι πρότινος αποτελέσματα, η αποδεδειγμένη ποιότητα υπηρεσιών μας τόσο στον τομέα αντιμετώπισης της τριχόπτωσης όσο και στη μεταμόσχευση μαλλιών, έχουν προσελκύσει αξιοσημείωτο αριθμό ιατρικών τουριστών στη χώρα μας.

Ζητήστε εξατομικευμένες πληροφορίες και συμβουλές για τις υπηρεσίες Ιατρικού Τουρισμού των Medi Jeunesse.
Συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα και κερδίστε την ONLINE Προσφορά

Δεσμευόμαστε ότι τα στοιχεία σας δεν θα  χρησιμοποιηθούν,  για οποιοδήποτε σκοπό, εκτός αυτού  για τον οποίο υποβάλλονται και ποτέ χωρίς προηγούμενη έγγραφη έγκρισή σας.