Φωτοθεραπεία


Η μέθοδος της Φωτοθεραπείας μας επιτρέπει να εκμεταλλευόμαστε το υπέρυθρο φως, το οποίο μέσω άρτιων ιατρικών μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας προκαλεί τη διέγερση των τριχοθυλακίων προκειμένου να παράγουν καλύτερα όλα εκείνα τα συστατικά τα οποία ευθύνονται για την ανάπτυξη των τριχών.
Οι προσβληθείσες περιοχές του δέρματος εκτίθενται στο ευεργετικό φως έγχρωμων ειδικών LED, που εκπέμπουν ασφαλή φωτεινή ενέργεια, χωρίς να το εκθέτουν στη βλαβερή δράση της υπεριώδους ακτινοβολίας (UV). Η θεραπεία είναι σε θέση να διευρύνει τον κύκλο ζωής της τρίχας, παρατείνοντας τη φάση της αναγέννησης, να ενεργοποιεί τα τριχοθυλάκια και τον μεταβολισμό των κυττάρων, να ενισχύει τη δράση των ενζύμων και τη σύνθεση των πρωτεϊνών, να ρυθμίζει τη δραστηριότητα των σμηγματογόνων αδένων και να τονώνει την αναδόμηση και την αναγέννηση των ιστών. 

Αποτελεσματικότητα της Φωτοθεραπείας

Στο πλαίσιο αυτό η εφαρμογή της φωτοθεραπείας εξυγιαίνει τα μαλλιά, τα οποία παρουσιάζουν αισθητή βελτίωση στη δύναμη, την ενέργεια, τον όγκο και την πυκνότητα. Πιο συγκεκριμένα:

  • Οι ιστοί ενισχύονται με αποτέλεσμα να παρατηρείται αναζωογόνηση, αναδόμηση και αναγέννηση αυτών.
  • Η διαδικασία ανάπτυξης της τριχοφυΐας ενισχύεται και ταυτοχρόνως επιβραδύνεται η διαδικασία της γήρανσης των θυλάκων.
  • Δυσλειτουργίες του τριχωτού της επιδερμίδας(ξηροδερμία, έντονη λιπαρότητα, ερυθρότητα, ερεθισμοί, κνησμός, μειωμένη ελαστικότητα κ.ά.) αντιμετωπίζονται και καταστέλλονται άμεσα.
  • Η τριχόπτωση σταδιακά αναστέλλεται και παρουσιάζει σημαντική σταθεροποίηση.
  • Η διάμετρος της τρίχας αυξάνεται επομένως βελτιώνεται η εμφάνιση και ο όγκος των μαλλιών.
  • Ενδείκνυται για όλους τους ασθενείς που υποφέρουν από τριχόπτωση σε αρχικό ή προχωρημένο στάδιο.

 

Συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα και κερδίστε την ONLINE Προσφορά

 

Δεσμευόμαστε ότι τα στοιχεία σας δεν θα  χρησιμοποιηθούν,  για οποιοδήποτε σκοπό, εκτός αυτού  για τον οποίο υποβάλλονται και ποτέ χωρίς προηγούμενη έγγραφη έγκρισή σας.