emfitefsi mallion

Η εμφύτευση μαλλιών ή μεταμόσχευση τριχοθυλακίων γίνεται είτε για λόγους αισθητικής είτε για επανορθωτικούς λόγους.
Σε εμφύτευση μαλλιών καταφεύγει κάποιος όταν οι συντηρητικές θεραπείες δεν επαρκούν, η αλωπεκία είναι πια εμφανής και ενοχλεί ή προκαλεί δυσφορία στον πάσχοντα. Στα Medi Jeunesse, η διαδικασία της εμφύτευσης μαλλιών έχει εξελιχθεί και απλοποιηθεί σε τέτοιο βαθμό ώστε ο ασθενής να είναι σε θέση να επιστρέψει άμεσα στις δραστηριότητές του, χωρίς εμφανή σημάδια που να μαρτυρούν ότι υποβλήθηκε σε συνεδρία εμφύτευσης μαλλιών.
Η εμφύτευση μαλλιών με την τεχνική FUE που με μοναδικό τρόπο εφαρμόζουν τα Medi Jeunesse, πρωτοπόροι στο χώρο της εμφύτευσης μαλλιών, κερδίζει σήμερα συνεχώς έδαφος έναντι της τεχνικής strip, λόγω της ελάχιστα επεμβατικής φύσης της, της αποφυγής δημιουργίας μόνιμων ουλών, της ταχείας ανάρρωσης και των φυσικών αποτελεσμάτων.

Δείτε παρακάτω μερικά από τα απόλυτα επιτυχημένα περιστατικά μας!

Βασικοί παράγοντες – προϋποθέσεις, που καθορίζουν το αποτέλεσμα της εμφύτευσης

  • Αναλογία διαστάσεων και πυκνότητας μεταξύ δότριας και αραιωμένης περιοχής
  • Προσδοκίες του/της ενδιαφερομένου/ης
  • Εμπειρία της ιατρικής ομάδας που θα αναλάβει το περιστατικό


Στους ακόλουθους πίνακες, θα δείτε τα στάδια αραίωσης, σε αλωπεκία ανδρών και γυναικών αντίστοιχα:

Ανδρογενετική αλωπεκία στους άντρες (Η κλίμακα Hamilton και Norwood)

emfitefsi mallion

Ανδρογενετική αλωπεκία στις γυναίκες (Η κλίμακα Ludwig)

emfitefsi mallion

Το πρόγραμμα των θεραπειών που θα ακολουθήσετε για εμφύτευση μαλλιών, καθορίζεται κατόπιν της ιατρικής γνωμάτευσης του εξειδικευμένου προσωπικού μας και μπορεί να ποικίλει κατά περίπτωση και περιστατικό.

Ιστορική αναδρομή στην εμφύτευση μαλλιών

1959 Ο Αμερικανός γιατρός Dr. Norman Orentreich ασχολείται με τη μελέτη μεταφοράς και μεταφύτευσης τριχών, από την πίσω και πλάγια περιοχή του τριχωτού, στις περιοχές της αραίωσης. Το 1952 πραγματοποιεί την πρώτη επέμβαση του είδους. Το 1959 δημοσιεύει την έρευνά του, με τίτλο "Autografts in Alopecias and other Selected Dermatological Conditions". Οι έρευνες του Orentreich απέδειξαν, ότι οι μεταμοσχευθείσες τρίχες διατηρούσαν τη γενετική τους αντίσταση στην τριχόπτωση – ανεξάρτητα από το σημείο στο οποίο μεταφυτεύονταν – και συνέχιζαν να αναπτύσσονται εφ’όρου ζωής. Το σημείο αυτό αποτέλεσε το κέντρο της θεωρίας της "Δοτικής Κυριαρχίας" (Donor Dominance), η οποία αποτελεί το θεμέλιο λίθο της σύγχρονης μεταμόσχευσης μαλλιών, και εν ολίγοις περιγράφεται ως εξής: "Τα τριχοθυλάκια της περιοχής σταθερής τριχοφυίας, διατηρούν και μεταφέρουν τη γενετική τους ταυτότητα και στην περιοχή της αραίωσης, και συνεχίζουν να αναπτύσσονται απρόσκοπτα".

1970 Οι μεταμοσχεύσεις μαλλιών αφορούν μοσχεύματα αρκετά μεγάλης διαμέτρου, που αποτελούνται από 20-30 τριχοθυλάκια και κατά συνέπεια αποδίδουν μη φυσικό αποτέλεσμα.

1980 Το μέγεθος των μοσχευμάτων μειώνεται (12-20 τριχοθυλάκια), τα αποτελέσματα όμως -όπως είναι φυσικό- είναι μη ικανοποιητικά, από αισθητικής άποψης.

1990 Η επιστημονική εξέλιξη των τεχνικών μεταμόσχευσης συνεχίστηκε και φτάνει στη σημερινή μορφή της, με την εφαρμογή της Follicular Unit Transplantation, (FUT), που αναπαράγει το φυσικό τρόπο έκφυσης των μαλλιών, και μπορεί να αποδώσει απόλυτα φυσικό και τελειοποιημένο αισθητικά αποτέλεσμα. Οι Bernstein και Rassman, το 1995, εισάγουν τον όρο “Follicular Unit”, υποστηρίζοντας, ότι η μεταμόσχευση μαλλιών θα πρέπει να πραγματοποιείται μόνο με μεταφορά τριχοθυλακίων, αφού τα τριχοθυλάκια είναι ο φυσικός τρόπος φύτρωσης των μαλλιών.

Τα μοσχεύματα επουλώνονται μέσα σε 4 με 5 ημέρες, και σε μια εβδομάδα έως δέκα ημέρες είναι δύσκολο να ανιχνευθούν. Μέσα σε μερικούς μήνες, ένας κύκλος ανάπτυξης μαλλιών έχει επιτευχθεί, και ο ασθενής έχει μια φυσική εμφάνιση, κάτι που δεν συνέβαινε παλαιότερα.

Σήμερα H μεταμόσχευση μαλλιών χρειάζεται προσεκτικό σχεδιασμό και προχωρημένη αισθητική αντίληψη. Χρησιμοποιώντας τις βελτιωμένες τεχνικές, μπορεί κανείς να έχει φυσικά αλλά και σταθερά αποτελέσματα.
Κατά την διαδικασία μπορούμε καθημερινά να παίρνουμε 1.000 με 2.500 τριχοθυλάκια, με μέσο όρο 2,2 τρίχες στο μόσχευμα από την δότρια περιοχή σε μία συνεδρία που διαρκεί 4-6 ώρες.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ πως στα Medi Jeunesse, είμαστε οι μόνοι που δίνουμε γραπτή εγγύηση αποτελέσματος εφ’όρου ζωής!

Συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα και κερδίστε την ONLINE Προσφορά