Η εμφύτευση μαλλιών ή μεταμόσχευση τριχοθυλακίων γίνεται είτε για λόγους αισθητικής είτε για επανορθωτικούς λόγους.
Σε εμφύτευση μαλλιών καταφεύγει κάποιος όταν οι συντηρητικές θεραπείες δεν επαρκούν, η αλωπεκία είναι πια εμφανής και ενοχλεί ή προκαλεί δυσφορία στον πάσχοντα. Στα Medi Jeunesse, η διαδικασία της εμφύτευσης μαλλιών έχει εξελιχθεί και απλοποιηθεί σε τέτοιο βαθμό ώστε ο ασθενής να είναι σε θέση να επιστρέψει άμεσα στις δραστηριότητές του, χωρίς εμφανή σημάδια που να μαρτυρούν ότι υποβλήθηκε σε συνεδρία εμφύτευσης μαλλιών.
Η εμφύτευση μαλλιών με την τεχνική FUE που με μοναδικό τρόπο εφαρμόζουν τα Medi Jeunesse, πρωτοπόροι στο χώρο της εμφύτευσης μαλλιών, κερδίζει σήμερα συνεχώς έδαφος έναντι της τεχνικής strip, λόγω της ελάχιστα επεμβατικής φύσης της, της αποφυγής δημιουργίας μόνιμων ουλών, της ταχείας ανάρρωσης και των φυσικών αποτελεσμάτων.

Βασικοί παράγοντες – προϋποθέσεις, που καθορίζουν το αποτέλεσμα της εμφύτευσης

  • Αναλογία διαστάσεων και πυκνότητας μεταξύ δότριας και αραιωμένης περιοχής
  • Προσδοκίες του/της ενδιαφερομένου/ης
  • Εμπειρία της ιατρικής ομάδας που θα αναλάβει το περιστατικό

 

Δείτε παρακάτω μερικά από τα απόλυτα επιτυχημένα περιστατικά μας!

Το πρόγραμμα των θεραπειών που θα ακολουθήσετε για εμφύτευση μαλλιών, καθορίζεται κατόπιν της ιατρικής γνωμάτευσης του εξειδικευμένου προσωπικού μας και μπορεί να ποικίλει κατά περίπτωση και περιστατικό.

 

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ πως στα Medi Jeunesse

είμαστε οι μόνοι που δίνουμε γραπτή εγγύηση αποτελέσματος εφ’όρου ζωής!

Συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα και κερδίστε την ONLINE Προσφορά

Δεσμευόμαστε ότι τα στοιχεία σας δεν θα  χρησιμοποιηθούν,  για οποιοδήποτε σκοπό, εκτός αυτού  για τον οποίο υποβάλλονται και ποτέ χωρίς προηγούμενη έγγραφη έγκρισή σας.