Αυτόλογη μεσοθεραπεία μαλλιών 

Η δράση της θεραπείας


Η αυτόλογη μεσοθεραπεία κατά της τριχόπτωσης αποτελεί μία πρωτοποριακή μέθοδο, ιδανική για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες. Η Επιστημονική κοινότητα αποδέχεται πλήρως το εύρος των εφαρμογών της θεραπείας πλάσματος την οποία στα MEDI JEUNESSE προτείνουμε και εφαρμόζουμε τα τελευταία χρόνια και μάλιστα με θεαματικά αποτελέσματα. Η ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ είναι η καινοτόμος Ιατρική Μέθοδος που δίνει ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ στην ΑΡΑΙΩΣΗ και την ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ και αποτελεί μια απλή, ανώδυνη και απολύτως ασφαλή διαδικασία, χωρίς παρενέργειες, βασισμένη στα δικά μας πολυδύναμα βλαστοκύτταρα που εγγυώνται ένα άριστο αποτέλεσμα.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για μια μέθοδο που χρησιμοποιεί συστατικά πλούσια σε αιμοπετάλια, που προέρχονται από τον οργανισμό του ιδίου του ασθενή και αυξητικούς παράγοντες. Κατά τη θεραπεία, πραγματοποιείται έγχυση των αιμοπεταλίων στα σημεία που παρατηρείται τριχόπτωση με αποτέλεσμα να αναστέλλεται η τριχόπτωση και ταυτόχρονα να ενδυναμώνεται η υπάρχουσα τριχοφυΐα καθώς ανανεώνεται και ενεργοποιείται η λειτουργία των «αδύναμων» τριχοθυλακίων.

Η βλαστοκυτταροθεραπεία, είναι ιδανική για την αντιμετώπιση της αραίωσης αλλά και της τριχόπτωσης που προέρχονται από άγχος, ορμονικές διαταραχές, κακή ποιότητα ζωής ή και από κληρονομικούς παράγοντες. Ενδείκνυται όχι μόνο για άνδρες αλλά και για γυναίκες που ταλαιπωρούν τα μαλλιά τους με αλόγιστη χρήση χημικών (βαφές, ανταύγειες, fashion colors) και θερμικών συσκευών (πιστολάκι μαλλιών, πρέσες κ.ά).


Τα στάδια της θεραπείας

  • Λήψη μιας μικρής ποσότητας αίματος από τον ασθενή.
  • Φυγοκέντρηση του αίματος και απομόνωση των αιμοπεταλίων.
  • Ενεργοποίηση των αιμοπεταλίων και εμπλουτισμός με ιόντα ασβεστίου.
  • Έγχυση των ενισχυμένων αιμοπεταλιών στις περιοχές του τριχωτού που πάσχουν από τριχόπτωση, προκειμένου να τονώσει την ανάπτυξη των τριχών και να βοηθήσει στην πύκνωση και την ενδυνάμωση των μαλλιών.

 

Συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα και κερδίστε την ONLINE Προσφορά

 

Δεσμευόμαστε ότι τα στοιχεία σας δεν θα  χρησιμοποιηθούν,  για οποιοδήποτε σκοπό, εκτός αυτού  για τον οποίο υποβάλλονται και ποτέ χωρίς προηγούμενη έγγραφη έγκρισή σας.