Δεσμευόμαστε ότι τα στοιχεία σας δεν θα  χρησιμοποιηθούν,  για οποιοδήποτε σκοπό, εκτός αυτού  για τον οποίο υποβάλλονται και ποτέ χωρίς προηγούμενη έγγραφη έγκρισή σας.


Η σωστή ενυδάτωση του προσώπου είναι ένα θέμα που απασχολεί και τα δύο φύλα ανεξαρτήτου ηλικίας καθώς καθημερινά το δέρμα μας έρχεται σε επαφή με πολλούς επιβαρυντικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες αλλά και σε υπερέκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το δέρμα να γίνεται θαμπό στην όψη, αφυδατωμένο, με λεπτές γραμμές και τραχιά ανομοιογενή όψη.
Για να διατηρήσουμε ένα πρόσωπο νεανικό, βελούδινο και απαλλαγμένο από ξηρότητα πρέπει να ακολουθήσουμε τα σωστά βήματα, πάντα με την καθοδήγηση του εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού των Medi Jeunesse. Η αναζήτηση των θαυματουργών προϊόντων που υπόσχονται χαρούμενη και υγιή επιδερμίδα είναι μια συνεχόμενη πρόκληση για όλους μας.
Γνωρίστε τις θεραπείες νέας γενιάς των Medi Jeunesse και κερδίστε δωρεάν ιατρική γνωμάτευση από τους καταξιωμένους δερματολόγους μας.Οι καταρτισμένοι δερματολόγοι των Medi Jeunesse θα σας συμβουλεύσουν για την θεραπεία ή για τον συνδυασμό θεραπειών που ενδείκνυνται για την περίπτωση σας.
Το πρόγραμμα των θεραπειών που θα ακολουθήσετε για την ενυδάτωση προσώπου, καθορίζεται κατόπιν της ιατρικής γνωμάτευσης του εξειδικευμένου προσωπικού μας και μπορεί να ποικίλει κατά περίπτωση και περιστατικό.


Ενδεικτικές θεραπείες των Medi Jeunesse για την ενυδάτωση προσώπου:

 

ΟNLINE ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΩΡΕΑΝ ιατρική γνωμάτευση στον χώρο των Medi Jeunesse
και έκπτωση -50% στην πρώτη συνεδρία για ενυδάτωση προσώπου.

Δεσμευόμαστε ότι τα στοιχεία σας δεν θα  χρησιμοποιηθούν,  για οποιοδήποτε σκοπό, εκτός αυτού  για τον οποίο υποβάλλονται και ποτέ χωρίς προηγούμενη έγγραφη έγκρισή σας.