Η αφαίρεση τατουάζ, είναι ένα σύνηθες φαινόμενο στις μέρες μας, που απασχολεί αρκετούς ανθρώπους που θέλουν να "απαλλαγούν" από κάποιο παλιό σχέδιο που δεν τους εκφράζει πλέον. Σε αρκετές περιπτώσεις μπορεί κάποιο τατουάζ (Δερματοστιξία) να δημιουργεί ιατρικά προβλήματα όπως αλλεργική δερματίτιδα εξ επαφής ή σε κάποιες άλλες περιπτώσεις, κοινωνικοί ή εργασιακοί λόγοι μπορεί να επιβάλουν την αφαίρεσή του.

Στα Medi Jeunesse έχουμε τον τρόπο αλλά και τη εμπειρία για να το αφαιρέσετε με επιτυχία χωρίς να αφήσει σημάδι, ακόμα και αν πρόκειται για έγχρωμο τατουάζ.


Τρόποι αφαίρεσης ενός τατουάζ

Η Δερμοαπόξεση γίνεται με τοπική αναισθησία και ενδείκνυται:

  • για τα πολύχρωμα τατουάζ
  • για τα μονόχρωμα τατουάζ
  • για τα τατουάζ που επιθυμούμε να τα αφαιρέσουμε άμεσα σε μία μόνο συνεδρία.

 

Κατά τη δερμοαπόξεση προκαλείται απόξεση των ανώτερων στοιβάδων του δέρματος μαζί με την χρωστική του τατουάζ. Μετά το τέλος της συνεδρίας δημιουργείται μία επιφανειακή πληγή, η οποία επουλώνεται σε λίγες μόνο μέρες και διαφέρει ανάλογα με τον τύπο δέρματος.
Μία μόνο Δερμοαπόξεση είναι συνήθως αρκετή για να απαλλαγούμε οριστικά από το ανεπιθύμητο τατουάζ οποιουδήποτε χρώματος και μεγέθους. Ενδεικτικά το ιατρικό προσωπικό των Medi Jeunesse προτείνει συνήθως από 2 έως 3 συνεδρίες για την πλήρη "εξαφάνιση" του ανεπιθύμητου πλέον τατουάζ.

Με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που διαθέτουμε στα κέντρα των Medi Jeunesse, αλλά και με τη συμβολή του πήρως καταρτισμένου προσωπικού μας το δέρμα σας παραμένει ανέπαφο χωρίς ουλές μετά την επιτυχή αφαίρεση ενώ η αποκατάσταση του δέρματος (επιφανειακή πληγή) μετά από κάθε συνεδρία είναι ταχύτατη. 

Κλείστε τώρα ραντεβού και απαλλαγείτε οριστικά από τα ανεπιθύμητα σχέδια που θέλετε να αφαιρέσετε από το σώμα σας!

Δεσμευόμαστε ότι τα στοιχεία σας δεν θα  χρησιμοποιηθούν,  για οποιοδήποτε σκοπό, εκτός αυτού  για τον οποίο υποβάλλονται και ποτέ χωρίς προηγούμενη έγγραφη έγκρισή σας.


Το πρόγραμμα των θεραπειών που θα ακολουθήσετε για την αφαίρεση τατουάζ, καθορίζεται κατόπιν της ιατρικής γνωμάτευσης του εξειδικευμένου προσωπικού μας και μπορεί να ποικίλει κατά περίπτωση και περιστατικό.

ΟNLINE ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΔΩΡΕΑΝ ιατρική γνωμάτευση στον χώρο των Medi Jeunesse 
και έκπτωση -50% στην πρώτη συνεδρία για την αφαίρεση τατουάζ.
 

Δεσμευόμαστε ότι τα στοιχεία σας δεν θα  χρησιμοποιηθούν,  για οποιοδήποτε σκοπό, εκτός αυτού  για τον οποίο υποβάλλονται και ποτέ χωρίς προηγούμενη έγγραφη έγκρισή σας.